Skip links

Borge Rør - Vi tar et bærekraftig standpunkt

Borge Rør er en av Fredrikstads største og mest tradisjonsrike rørleggerbedrifter med over 75 års fartstid i bransjen. Siden Kåre Dahl etablerte Borge Rørleggerbedrift tilbake i 1948, har de levert konkurransedyktige anbud over store deler av Østlandet. Fokuset har hele tiden vært godt faglig arbeid, og med det kommer også et høyt kunnskapsnivå som bedriften villig deler med sine lærlinger.

Med et nasjonalt underskudd på 700 lærlinger i året, gjør Borge Rør sitt for å sikre ny rekruttering i rørleggerfaget. Daglig leder Sindre Pedersen kan fortelle at Borge Rør har 56 fast ansatte, hvorav 6 er lærlinger. Vi tilstreber å ha minimum 10% andel lærlinger i Borge Rør. Vi sikrer da en god solid læretid og produserer noen av de beste folka bransjen, smiler Pedersen.

En av lærlingene i Borge Rør er Magnus Hedvald (20) fra Årum. Vi treffer på Hedvald en vindfull høstdag på en hektisk byggeplass på Lundheim utenfor Fredrikstad. Hedvald har gått Borg VGS Bygg & Anlegg og VG2 Klima, Energi og Miljø (KEM), før han begynte sitt 2,5 årige lærlingeløp hos Borge Rør.

Kontakt oss

Ta kontakt ved hjelp av informasjonen under, eller fyll ut skjemaet.

Borge Rør AS
Strykerveien 3
1658 Torp

Tel: 69 35 40 40
Epost: firmapost@borgeror.no

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA. Se Google's Personvern. Vilkår for bruk er gjeldende.