Skip links

om oss

Siden 1948 har Borge Rør AS holdt solide håndverkstradisjoner i hevd. Filosofien er fortsatt den samme: Kvalitet i alle ledd.

I 2023 fyller Borge Rør AS 75 år!

Hos oss, som totalleverandør, får du personlig veiledning og hjelp til prosjektering, planlegging og utførelse. Og selvfølgelig oppfølging i etterkant.

Siden 1948 begynner det å bli en del ferdigstilte og overleverte prosjekter.
Gjennom våre 75 år har Borge Rør fått tatt del i bygging av nye skoler, sykehjem, lagerbygg, prosjekter for næringsmiddelindustrien samt en rekke leilighetsprosjekter.

Les litt om vår historie under.

1948

Borge Rør blir stiftet

Kåre Dahl som startet opp Borge Rørleggerbedrift i 1948 sammen med sin bror. Det var en familiebedrift til beinet. Sønnene Øivind, Thor og Gunnar var med og hjalp til i alle ferier og på fritiden.

1970

Borge Rør og jern

I 1970 overtok Thor, Gunnar og Øivind driften og startet i tillegg jernvarehandel på Selbak hvor de hadde byggevarer og sement ved siden av rørleggerforretningen som var selve bærebjelken.

1981

Borge Rør AS ser dagens lys

Brødrene Dahl går vært til sitt, og Øivind Dahl driver Borge Rør AS videre slik vi kjenner det i dag.

1999

Nye eiere ville fortsette lokal satsning

I 1999 solgte Øivind firmaet til Morten Pedersen, Øystein Martinsen og Thor Karlsen. Sammen la Morten, Øystein og Thor fremtidsplanene for Borge Rør. De var alle enige om at de skulle satse lokalt.

2018

Nye krefter tiltrer

Ole Herman Andreassen tiltrer som teknisk leder i Borge Rør og Sindre Pedersen går inn som ny daglig leder.

2018

Borge Rør flytter lokaler

Borge Rør flytter til nye lokaler i Strykerveien 3 på Torp, og etablerer nytt showroom

2023

75-års jubileum

Borge Rør ser tilbake på 75 spennende år som rørlegger i Fredrikstad! Teknologien har gått videre, men den lokale forankringen står fortsatt sterkt!

Fornøyde kunder