Skip links

Industri

Borge Rør AS har siden 1999 levert tjenester til industrien i distriktet vårt.

Med egne industrirørleggere tar vi på oss komplekse prosjekter innen industrien, i tillegg til løpende serviceavtaler.

View-of-the-Fredrikstad-Seafoods-facility_

Fredrikstad Seafood

Fiskeriministeren og Fiskeridirektoratet har gitt “grønt” lys for landbasert oppdrett av laks i Fredrikstad. Nå forsetter arbeidene med å realisere et forsknings- og produksjonssenter for laks i Fredrikstad. Borge Rør AS har hatt jobben med røropplegget og innvendig sanitæranlegg til produksjons-, slakteri- og renseanlegg.

SE PROSJEKT
Bad_C32

Orkla Foods – Stabburet AS

Orkla Foods Norge avdeling Stabburet Fredrikstad, eller Råbekken som den også kalles, er i dag Orklas nest største fabrikk. Her produseres en rekke ulike produkter som pølser, hamburgere, kjøttkaker, kjøttopping til pizza, og middagshermetikk fra Trondhjems.
Borge Rør AS har siden 1999 hatt et tett samarbeid med Stabburet hvor vi i tillegg til løpende serviceavtaler, har hatt ansvar for rør- og sanitæranlegg ifbm. utvidelse av produksjonslokaler.

SE PROSJEKT
sykehjem_bad

Bama Storkjøkken

Borge Rør AS hadde ansvaret for røropplegg, innvendig sanitæranlegg, varme- og kjøleanlegg for Bama Storkjøkken sitt kjølelager og produksjonslager med administrasjonsbygg.

Kronos Titan

Borge Rør AS har hatt ansvar for røropplegg og innvendig sanitæranlegg hos Kronos Titan.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi har gode relasjoner og godt samarbeid med oppdragsgivere og hovedentreprenører. Slagordet vårt er kvalitet i alle ledd og det vil vi alltid leve opp til.

KONTAKT OSS
homepage_community_followers

Fornøyde kunder