Skip links

Privatmarked

Som Mesterbedrift yter vi alle former for rørleggertjenester til deg som privatkunde.

Profesjonelt, pålitelig og enkelt for deg som kunde er hva du kan forvente!

Pusse opp badet

Sitter du med planer om å pusse opp badet?
Borge Rør har lang erfaring i å bistå kunder gjennom hele prosessen. Som totalentreprenør ved rehabilitering av bad og våtrom vil du kun ha en aktør å måtte forholde deg til, nemlig oss! Gjennom våre samarbeidspartnere stiller vi med alle fag.

I vårt Showroom kan du sammen med vår baderomskonsulent designe deres nye bad hvor du får sett badet i realistiske 3D bilder! La deg inspirere i prosessen ved å ta og føle på produkter før du bestemmer deg.

SHOWROOM

Reparasjoner / Vedlikehold

Har du lekkasjer på vann/avløpsrør – har du behov for reparasjoner eller omlegging, utskiftning av blandebatterier eller sanitærutstyr er våre rørleggere aldri langt unna!

Skulle uhellet først komme er det greit å ha fagfolk å kontakte. Borge Rør AS utfører alle typer av reparasjoner og utskiftninger på ditt VVS anlegg.

Varmepumper

Flere og flere velger å bruke varmepumper som alternativ oppvarmingskilde, både av hensyn til økonomi, et bedre inneklima og ikke minst miljøet. Borge Rør AS er forhandler av vann–vann, luft-luft og luft–vann varmepumper, hvor vi forhandler flere av de mest kjente merkene.

Ønsker du mer informasjon om priser eller er det av interesse å sette opp tid for befaring, kan du gjerne ta kontakt med oss!

Sammen finner vi ut hvilken løsning som best passer deg og dine behov.

Ønsker du mer informasjon rundt varmepumper og hvilken effekt dette har, anbefaler vi at du ser litt på sidene til Enova

LES MER

Eneboliger

Bygger du ny enebolig er det mye som skal planlegges og noen av de viktigste beslutningene som skal tas er hvordan du vil ha det i din nye bolig. Det være seg valg av ulike oppvarmingskilder, design på bad, vaskeromsløsninger eller andre installasjoner der man trenger vann, varme eller sanitær. Borge Rør AS har lang erfaring med prosjektering og oppføring av VVS-løsninger for eneboliger.

KONTAKT OSS

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi har gode relasjoner og godt samarbeid med oppdragsgivere og hovedentreprenører. Slagordet vårt er kvalitet i alle ledd og det vil vi alltid leve opp til.

KONTAKT OSS
homepage_community_followers