Skip links

Varmepumper

Vann–vann, luft-luft og luft–vann varmepumper. Vi forhandler flere av de mest kjente merkene.

Miljøvennlig investering

En varmepumper sikrer en miljøvennlig investering; varmen fra omgivelsen er alltid tilgjengelig fra berg, jord, sjø eller luft selv ved lave temperaturer.

Ved å benytte varmepumpe for å dekke boligens behov for energi til varme og varmtvann bidrar man sterkt til et bedre miljø, samtidig som man får forutsigbare energikostnader. Opptil 80 % av energien er fornybar og miljøvennlig varme.

Brukervennlighet

Varmepumpen er enkel å bruke; alt du må gjøre er å dreie og trykke på en knapp.

Kostnadseffektiv og komfortabel oppvarming

Med en varmepumpe kan man spare opp til 80 % av varmekostnadene. Varmepumper er billigere i drift enn alle andre alternativer fordi størsteparten av energien som benyttes utvinnes fra omgivelsene. Varmepumpen regulerer inneklimaet og gir optimal komfort og høy driftssikkerhet.

Øker verdien på boligen

En varmepumpeinstallasjon øker verdien på boligen din, og gir den en forbedret energimerking.

Borge_ror_logo

Autoriserte rørleggere gir god service

Borge Rør benytter leverer og installerer varmepumper fra blant annet Høiax. Gjennom Høiax Akademiet sikrestiller vi at alle våre rørleggere får god opplæring. De fleste leverandører selger gjennom grossistledd, mens Høiax selger direkte til rørleggeren. Borge Rør legger vekt på at vi har mulighet for direkte kontakt med Høiax sine støttefunksjoner slik at vi kan få rask og effektiv bistand når vi måtte ønske det. Dette tette samarbeidet forenkler arbeidet for våre rørleggere, og er dermed også en stor fordel og trygghet for deg som boligeier.

Send inn en forespørsel

Ønsker du en tjeneste utført? Send inn skjemaet under med ønsket avtaledato.

Vi gjør oppmerksom på at ønsket avtaledato ikke til enhver tid vil være gjennomførbart, men sammen med deg finner vi en tid som passer.