Skip links

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere intro text to go here?

Do we need some content / text here? Arbeider med nyinstallasjoner, service og vedlikehold innenfor industri, næringsliv, offentlige bygg og boligmarkedet. Bedriften har 54 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på 80 mill.

Arbeider med nyinstallasjoner, service og vedlikehold innenfor industri, næringsliv, offentlige bygg og boligmarkedet. Bedriften har 54 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på 80 mill. Borge Rør AS leverer tjenester innen sanitær-, varme- og kjøleanlegg, gassanlegg, damp- og trykkluftanlegg, VA-anlegg og sprinkleranlegg.

Borge Rør AS leverer tjenester innen sanitær-, varme- og kjøleanlegg, gassanlegg, damp- og trykkluftanlegg, VA-anlegg og sprinkleranlegg.

Edit Content here… Vi har kvalitetsikringsplan i henhold til mønster for kvalitetssystem for rørleggerbedrifter, samt har utarbeidet kvalitetsplan for prosjekter med hovedvekt på hensikt, organisasjon og egenkontroll.

Borge Rør AS benytter system levert av Argus for registrering og dokumentering av egenkontroll.

Borge Rør AS er Sentralt Godkjent etter plan- og bygningsloven for ansvarsrett.

showroom_pic

Showroom

Samarbeidspartnere

KONTAKT OSS

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vi har gode relasjoner og godt samarbeid med oppdragsgivere og hovedentreprenører. Slagordet vårt er kvalitet i alle ledd og det vil vi alltid leve opp til.

KONTAKT OSS
homepage_community_followers

Fornøyde kunder