Skip links

showroom

Velkommen til vårt nye Showroom.
Vi designer etter dine ønsker!

Kun én henvendelse

Sammen finner vi tidspunkt for at vi kommer ut til deg for å gjennomføre en gratis befaring hvor vi ser på løsninger for et nytt bad. Idéer og forslag tar vi med oss tilbake for å designe ditt drømmebad i realistiske 3D bilder og tegninger. I forlengelsen av denne prosessen kan vi sette oss ned i vårt Showroom for å hente inspirasjon og ta og føle på produkter før man bestemmer seg.

Avtaleingåelse

Når løsninger og produkter for badet er bestemt, tar vi en grundig gjennomgang av videre prosess hvor vi sammen setter dato for oppstart og ferdigstillelse. Prisen som avtales er for komplett bad iht. dine ønsker og spesifikasjoner og inkluderer alle faggrupper som kreves.

Kun én å forholde seg til

Gjennom byggeprosessen har du kun én aktør å forholde deg til, nemlig oss! Vi har lang erfaring med å få badet ferdig til avtalt tid, hvor vi også underveis i byggeprosessen sørger for å holde deg løpende orientert om utviklingen. Du kan trygt overlate koordineringen til oss.

Arbeidet utføres primært innenfor normal arbeidstid. Underveis i byggeprosessen dokumenterer vi arbeidet som utføres ved å ta bilder. Ved ferdigstillelse overleveres dette sammen med all nødvendig dokumentasjon.

Ofte stilte spørsmål

Under finner du svar på noen ofte stilte spørsmål. Finner du ikke svar på det du lurer på eller har du andre spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss! Send oss gjerne en epost eller ring oss på tlf: 69 35 40 40

Tips og råd fra eksperten

Ta kontakt med meg for å få kvalifiserte tips og råd!

KONTAKT OSS

Det finnes ikke noe fasit på dette, da dette avhenger av størrelsen på badet, jobben som skal utføres samt standarden på nytt bad.

Men; for en totalrehabilitering av bad må man regne med minimum 180 000 – 200 000,-
En annen “regel” som kan være grei å forholde seg til er; enkel standard ca kr 40 000,- pr kvm gulv, litt høyere standard 50 000,- pr kvm gulv.

Dette er selvfølgelig bare prisantydninger og hvert enkelt prosjekt må befares for å gi en riktig pris. Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring av ditt baderom!

Det er flere ting man bør tenke på. Blant annet dette med størrelse. Det kan være fint med store fliser, men også en utfordring i forhold til det fallet man skal ha på gulvet. Idag leveres det sluk som leveres som “renner” som kan være fine å benytte når flisene er store. I tillegg er det lurt å påse at flisene har beskrevet “vannoppsug” og her er kravene ulike for gulv og vegg.

De fleste fliser på forbrukermarkedet er tørrpresset og kan deles inn i kvalitetsgrupper som Bicottura, Monocottura og Porcellanato.

Dekorflis eller Mosaikk, brukes av mange i dusjen, men her er det bare å slippe fantasien løs.

Når du skal legge fliser er det viktig å følge en hovedregel ved å forsøke å midtstille flisene i rommet. Det vil si at vi har like mye kapp på hver side og at avkappet er så lite som mulig. Da har man enten en flis på midten, eller en fug.

Skal du legge flis på vegger på bad er det spesielt viktig at den første flisraden er i vater. Det anbefales at man følger en bestemt rekkefølge når man skal flislegge et bad: først vegg, så gulv og til sist sokkel. Deretter fuging og silikonering før rommet kan tas i bruk.

Trenger du råd og veiledning når det kommer til flis til våtrom, hjelper vi deg mer enn gjerne.

Ja, veldig mange vil klare å bytte kraner og blandebatterier til kjøkken, bad og dusj på egen hånd. Men vær oppmerksom på at garantivilkårene til de fleste leverandører krever at jobben gjøres av en rørlegger. Du bør også høre med forsikringsselskapet ditt om det kan påvirke erstatningssummen ved en eventuell lekkasje (avkortning).

Det anbefales å bruke en rørlegger til dette.
Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med dine planer!

Når det gjelder kvalitet på baderomsmøbler så kan det være lurt å se litt på skuffer, glideskinner osv. Her er det store kvalitetsforskjeller. I tillegg kan du se på kantlister og avslutninger om dette ser helhetlig ut. Møbler er som regel laget i lakkerte skrog med MDF kjerne eller finerte skrog er med spon kjerne. Begge disse er bra hvis de blir produsert på en tilfredsstillende måte.

Borge Rør fører kun baderomsmøbler fra kjente og kvalitetsbevisste leverandører som er med på å gi ditt baderom den kvaliteten det fortjener.

En av de største investeringene vi gjør i hjemmet vårt er på badet. Her kommer noen ord om årets trender for rommet som betyr så mye for oss:

Generelt vil vi se at duse pasteller, bruntoner og jordfarger, armatur i messing, kobber eller matt sort vil være fremtredende både på bad.

Når det gjelder bad velger fortsatt mange de lyse flisene men de behøver ikke lenger å være helt hvite. Armatur og tilbehør er gjerne i varme toner. Baderom med industrielt preg der den sorte og hvite flisen utgjør kontrastene er også populært. Stadig flere velger  de helt mørke flisene i kombinasjon med varme toner. Vi ser utstrakt bruk av mønster som fiskeben, hexagon eller mosaikk. Det er heller ikke uvanlig å legge flis i ulike størrelser på et bad for å skape kontraster og gi liv til det mørke.

Hvit marmor er fortsatt utbredt men den grønne marmoren kommer på en god 2.plass. Marmor brukes både på flis eller som servant.

Her har det vært veldig mye frem og tilbake de par siste årene fra myndighetenes side. Først skulle alle jobber vedrørende oppussing av bad søkes i kommunen. Men myndighetene mente etterhvert at dette ble alt for tungvindt, så de gikk tilbake på mye av dette. Slik vi tolker loven nå er det frivillig om man vil søke eller ikke. Det er samtidig viktig å understreke at det fortsatt finnes ulike typer tiltak hvor det skal søkes.

Er du usikker på dette så anbefaler vi at du tar kontakt med oss for nærmere avklaring.

Byggebransjens våtromsnorm (BVN) er en bransjenorm for planlegging og utførelse av vannskadesikre, funksjonelle våtrom med høy kvalitet og lang levetid.
Målet med normen er å heve kvaliteten på våtrom med hensyn til funksjon og levetid. Det vil si lage solide, funksjonelle og varige våtrom, som blir overlevert med en god brukerveiledning.
Våtromsnormen er like viktig for rørleggeren som for snekker eller flisleggeren. Eksempelvis så hjelper det ikke at membranleggeren gjør en “vanntett” jobb hvis elektrikeren skjærer hull i duken til varmekabelen, eller rørleggeren skrur fast klosettet gjennom tetteskjiktet i etterkant.

Dette er en evig diskusjon og mange ulike oppfatninger. Det er ikke noe problem å dusje rett på flislagt underlag hvis baderommet er riktig konstruert og tetteskiktene er i orden. Dette holder i årevis!

Fordelen med et kabinett er at du ikke utsetter bygningskonstruksjonen for noe fuktighet, men samtidig er det noe mer utfordrende å holde dette rent. (Bak kabinettet osv). I sum kommer det ned til smak og preferanser. Uansett, begge varianter er ok.